Word lid van het Masereelfonds en omkader de meest relevante maatschappelijke thema’s samen met ons.

Als progressieve sociaal-culturele vereniging kijken wij kritisch naar de samenleving, zonder dogma’s, met respect voor alle inzichten die bijdragen tot een solidaire, rechtvaardige, ecologische en democratische samenleving.

We creëren ruimte voor levensvreugde en maatschappelijk engagement en maken tijd voor kunst, voor maatschappelijk debat, voor actuele vraagstukken. En voor ontspanning!

Geprikkeld?
Als lid…

  • Geniet je een ferme korting op onze activiteiten en een selectie boeken.
  • Ontvang je vier keer per jaar Aktief, ons ledenblad en volwaardig tijdschrift rond maatschappelijke vraagstukken en kunst.
  • Krijg je 10% korting op een verblijf van vzw Volkstoerisme. *
  • Zorg je ervoor dat het Masereelfonds de overheidsbesparingen overleeft.
  • Schaar je je achter de acties en standpunten van een progressieve, kritische en onafhankelijke cultuurvereniging.

Het gewone lidmaatschap bedraagt €25, vervangingsinkomens betalen €15, min 26-jarigen €5, een bijkomend lid onder hetzelfde dak €10 en een steunend lid €40. 

Overtuigd?
Word lid voor
€25 per jaar!

Stuur een mail naar info@masereelfonds.be en stort het bedrag op rekeningnummer BE85 5230 8056 1306 t.a.v. het Masereelfonds. Met als vermelding: ‘lid’ + je naam of de namen van leden waarvoor je betaalt. Een lidkaart is geldig tot het einde van het lopende kalenderjaar.

* Aanbod Volkstoerisme: 2 hostels (De Snuffel Brugge en Peace Village Mesen), 2 campings (Groeneveld in Bacht-Maria-Leerne en De Lombarde in Lombardsijde) en Gîtes Les Cent Fontaines. De korting is persoonlijk voor wie lid is, op vertoon van de lidkaart. Dus niet voor gezinsleden die geen lid zijn (behalve voor kinderen en jongeren -18 jaar) of vrienden. Een afdeling die op bezoek komt geniet wel van een groepskorting van 10%.

Ledenacties

Leden van het Masereelfonds kunnen het boek ‘Niet alles, maar veel begint bij luisteren’ bestellen aan €20 i.p.v. €25.

Stuur een mailtje naar info@masereelfonds.be met vermelding van ‘Niet alles, maar veel begint bij luisteren’, voor 1 december 2023.