Sluit je aan bij het Masereelfonds en werk met ons aan belangrijke maatschappelijke thema’s. Als progressieve vereniging kijken we kritisch naar de samenleving en streven we naar solidariteit, rechtvaardigheid, ecologie en democratie. We bieden ruimte voor kunst, debat en ontspanning. Doe mee!

Geprikkeld?
Als lid…

  • Geniet je een ferme korting op onze activiteiten en een selectie boeken.
  • Ontvang je vier keer per jaar Aktief, ons ledenblad en volwaardig tijdschrift rond maatschappelijke vraagstukken en kunst.
  • Krijg je 10% korting op een verblijf van vzw Volkstoerisme. *
  • Zorg je ervoor dat het Masereelfonds de overheidsbesparingen overleeft.
  • Schaar je je achter de acties en standpunten van een progressieve, kritische en onafhankelijke cultuurvereniging.

Overtuigd?

  1. Stuur een mail naar info@masereelfonds.be en stort het bedrag op rekeningnummer BE85 5230 8056 1306 t.a.v. het Masereelfonds.
  2. Voeg de vermelding toe: ‘lid’ + je naam of de namen van leden waarvoor je betaalt.
  3. Een lidkaart is geldig tot het einde van het lopende kalenderjaar of – indien je je lidmaatschap het jaar erop vernieuwt – tot je een nieuwe lidkaart ontvangen hebt.

* Aanbod Volkstoerisme: 2 hostels (De Snuffel Brugge en Peace Village Mesen), 2 campings (Groeneveld in Bacht-Maria-Leerne en De Lombarde in Lombardsijde) en Gîtes Les Cent Fontaines. De korting is persoonlijk voor wie lid is, op vertoon van de lidkaart. Dus niet voor gezinsleden die geen lid zijn (behalve voor kinderen en jongeren -18 jaar) of vrienden. Een afdeling die op bezoek komt geniet wel van een groepskorting van 10%.

Ledenacties

Elke maand sturen we één of twee ledenacties uit. We communiceren dat via Aktief en de nieuwsbrief. Om kans te maken op een boek, stuur je een mail naar info@masereelfonds.be. De winnaar wordt geloot.