8 nov 2023

OPROEP: Werkgroep ‘Masereel, grafische kunst en democratie in 2024’

In 2024 zal het MF in samenwerking met dag- en avondstudenten grafiek een boeiende tentoonstelling organiseren met als thema ‘Masereel, grafische kunst en democratie in 2024‘ (werktitel). Deze tentoonstelling zal het grote publiek aanspreken en een unieke kijk bieden op de relatie tussen grafische kunst en democratie.

De tentoonstelling staat gepland van 22 april tot 12 mei 2024 en zal plaatsvinden in Antwerpen. Dit evenement belooft een inspirerende en educatieve ervaring te worden voor kunstliefhebbers en mensen die geïnteresseerd zijn in de impact van grafische kunst op democratische processen.

Om dit ambitieuze project in goede banen te leiden, zal er vanaf november 2023 een speciale projectgroep/werkgroep worden opgericht. We nodigen graag leden van het MF uit om de handen uit de mouwen te steken en hier deel van uit te maken. Het engagement omvat niet alleen praktische taken, maar ook maandelijkse werkvergaderingen die plaatsvinden vanaf november 2023 tot mei 2024.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan deze boeiende reis en een bijdrage te leveren aan het succes van de tentoonstelling, aarzel dan niet om je naam en contactgegevens vóór 20 november door te sturen naar nicolas@masereelfonds.be. Jouw betrokkenheid en enthousiasme zullen van onschatbare waarde zijn voor het realiseren van deze tentoonstelling en het bevorderen van grafische kunst en democratie in 2024. Samen kunnen we iets bijzonders tot stand brengen!