02 sep 2023 13:30 - 03 sep 2023

Vredefeesten – Villa Pace

 

 

Tijdens de Vredefeesten herdenken we de bevrijding van Sint-Niklaas tijdens WOII.

Aan de hand van een groot stadfestival, met een ruim en gevarieerd programma, laat het stadsbestuur iedere bezoeker zowel jong als oud kennismaken met deze herdenking.

Het stadsfestival ‘de Vredefeesten’ is voor iedereen gratis toegankelijk en bevat tal van activiteiten bijv. een wereldmarkt, wereldkeuken, concerten met verschillende genres, straatanimatie, foor en het bekendste onderdeel, namelijk het ballonfestival. In al deze activiteiten zit jaarlijks een ander wereldthema verwerkt.

Wij van het Masereelfonds zullen erbij zijn op de wereldmarkt. We doen dit met een cultuurkraam om onze werking in de kijker te zetten. Kom dus gerust even langs om met ons kennis te maken en de nodige vragen te stellen. We zullen ze met plezier beantwoorden. Vergeet ook niet onze flyers mee te nemen zodat je meteen geïnformeerd bent over onze activiteiten.

Hopelijk zien we jullie massaal bij ons kraam en later op het jaar bij onze activiteiten in het Masereelhuis (Truweelstraat 85 in Sint-Niklaas). Van harte welkom!

Meer info: Vredefeesten