21 mei 2019 12:15 - 21 mei 2019

Tussen de soep en de feiten – Verkiezingen 2019

Seizoensafsluiter Tussen de soep en de feiten 2018-2019

Op 26 mei 2019 wordt de teerling geworpen. Alle stemplichtige Belgen geven hun voorkeur te kennen en kiezen wie de volgende vijf jaar een zitje krijgt in de Europese, Belgische en regionale parlementen. Weet jij het al? Vijf dagen voor je naar de stembus trekt, helpt prof. Dave Sinardet je op weg. Hij bespreekt de huidige politieke machtsverhoudingen in ons land en de klemtonen die politieke partijen leggen. En ziet het ernaar uit dat de trend van de gemeenteverkiezingen zich zal verderzetten? Kies niet onvoorbereid, kom eerst luisteren!

Prof. Dave Sinardet is docent politieke wetenschappen aan de VUB en aan de UniversitĂ© Saint-Louis Bruxelles. Hij is gespecialiseerd in nationalisme, federalisme en Belgische politiek, thema’s waarover hij al veel publiceerde in internationale wetenschappelijke tijdschriften. Daarnaast is Dave Sinardet columnist en wordt hij door binnen- en buitenlandse media vaak gevraagd voor zijn politieke analyses.

GRATIS lezing + soep
Kan je er niet bij zijn? Volg de livestream hier op facebook!
Blijf je graag op de hoogte van de maandelijkse lunchlezing?
Volg de FB-pagina van Tussen de soep en de feiten.
Zie ook www.soepenfeiten.weebly.com

I.s.m. Vormingplus Oost-Brabant, 30CC, Davidsfonds Academie, KU Leuven Wetenschapscommunicatie, UPV vzw, Lannoo Campus, Afdeling Diversiteit & Gelijke Kansen en de Bib Leuven