10 okt 2017 19:30 - 05 dec 2017

Tegenlicht Meet Up 9000

In het najaar van 2017 starten Masereelfonds en ACV Oost-Vlaanderen in samenwerking met Timelab, De buren van de Abdij en de VPRO een reeks filmavonden met debat: Tegenlicht Meet Up. Elke 2de dinsdag van de maand gaan we in gesprek met elkaar, wisselen we van gedachten over het thema van de aflevering.
Tegenlicht is toekomstjournalistiek: een reeks informatieve programma’s waarin nieuwe ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap worden onderzocht, uitgegeven door VPRO.
Tegenlicht Meet Up is een formule die in Nederland al in meer dan 25 steden plaats vindt. Soms eenmalig, maar meestal op regelmatige basis, spannen burgers er zich op vrijwillige basis in om de onderwerpen die in VPRO Tegenlicht aan bod komen naar lokaal niveau te vertalen.
Meer info over VPRO Tegenlicht en Meet Up? Surf zeker eens naar vpro – Tegenlicht
Het programma wordt samengesteld door de deelnemers. Er is een bar, fijne mensen en uitermate boeiende onderwerpen

Er is een bar, fijne mensen en uitermate boeiende onderwerpen!Het bijzondere aan deze Gentse Tegenlicht is dat wij een wildcard toekennen aan een gastspreker: deze kiest het thema van de avond en zorgt voor een inleiding en een nabesprekening.

We gaan van start met de docu ‘Italiaanse Lente’ deze werd gekozen door Caroline Van Peteghem.

 

Data: dinsdag 10/10, 14/11, 12/12, 09/01 telkens om 19u30

Deze activiteit is een fijne samenwerking Masereelfonds, Timelab, ACV Oost-Vlaanderen en De Buren van de Abdij