15 mrt 2024 20:00

Soep, brood & spelen…. gaat vreemd

‘Soep, brood en spelen’ is een leuke spelletjesavond waarop je je favoriete gezelschapsspel kan komen spelen. Wie wil, kan daarbij ook een kom heerlijke, zelfgemaakte soep (met brood) krijgen voor €2,5.

Op 15 maart evenwel gaan we vreemd. Deze editie wordt namelijk met veel enthousiasme verzorgd door mensen van het Internationaal Comité. Zij bereiden voor u een van de meest gekende, Oost-Europese gerechten. Er zal die avond niet met honger naar huis moeten gegaan worden, er wordt immers borsjt geserveerd. Deze rode bietensoep is rijkelijk gevuld met groenten en vlees en is bijzonder voedzaam en vooral heel lekker.

Het spel dat we gaan spelen is Dixit, een verrassend, ontspannen en grappig spel. De speelkaarten van Dixit tonen dromerige illustraties en spelers nemen om de beurt de rol van verhalenverteller aan waarbij de andere spelers moeten raden over welke kaart verteld wordt. Dixit gaat niet zozeer over competitie, het is eerder een gedeelde reis door de verbeelding, een ervaring die lang in de herinnering blijft hangen.

Mis het niet, kom zeker meespelen!

Noteer dus naast 15 maart ook alvast de volgende data in je agenda: 19 april, 17 mei en 21 juni.