25 sep 2022

Refugee Walk 2022: centrale evenement

Wandel je mee vanaf het centrale evenement? Dan zien we je graag terug op zondag 25 september aan de Zomerfabriek in Antwerpen. Samen met onze partners halen we alles uit de kast om bij vertrek en aankomst enkele interessante en sfeervolle randactiviteiten te voorzien. We hopen een evenement te organiseren dat niet al te bepaald wordt door corona-maatregelen. Maar hoe alles exact gaat verlopen, zal afhangen van de situatie dan.

Elke deelnemer wordt aangemoedigd minstens 100€ in te zamelen voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Zo kunnen wij ons blijven inzetten voor mensen op de vlucht. Benieuwd over wat we allemaal doen met het ingezamelde geld? Je kan er hier meer over lezen.

Onafhankelijk van welke afstand je gekozen hebt, kan je om de 10 km even op adem komen bij een gezellig georganiseerd rustpunt. Naast sanitaire voorzieningen, word je er met een hapje en een drankje verrast, om terug op krachten te komen. Voor de 10 km route voorzien we zowel bij vertrek als bij aankomst iets om versnaperen.

Dankzij een uitgebreide signalisatie is het niet nodig om je kaart en kompas erbij te halen, maar kan je volop genieten van de omgeving.

Aan de finish kan je tot slot genieten van een streepje muziek, proeven van de wereldse keuken en ontspannen met een lekker drankje.

Schrijf je nu in!

  STAP MEE!