13 feb 2021 10:30 - 15:30

Op zoek naar een vaccin tegen racisme, klimaatontwrichting en winstzucht

Doe mee met de online Hart boven Hard-dag.

Heb je soms ook zo’n zin om je arm door het scherm te steken om je gesprekspartner, je collega, je vriendin aan de andere zijde een schouderklopje of een knuffel te geven? Ben je bezorgd over je tieners in huis of in je omgeving, die snakken naar samen? Je bent niet alleen!

Word je boos wanneer je ziet dat het vaccin ons misschien wel tegen covid kan beschermen, maar niet tegen winstbejag en ongelijkheid? Wanneer je ziet hoe de farmareuzen spelen met de volksgezondheid? Je bent niet alleen!

Vraag jij je ook af wanneer de klimaaturgentie eindelijk ten volle zal doordringen bij onze regeringen? Je bent niet alleen!

Kijk je uit naar een stevige, creatieve actie? Ben je benieuwd naar de activiteiten van de lokale groepen in coronatijden? Wil je mee vorm geven aan de plannen van Hart boven Hard in 2021? Of… wil je graag kennis maken met Eveline Verbist, onze professionele kracht? Je bent vast niet alleen!

Redenen genoeg om je in te schrijven voor de Hart boven Hard-dag.

Inschrijven

Zoals bij elke Hart boven Hard-dag vragen we je om in te schrijven als je wil deelnemen. We vragen je ook om vooraf aan te geven met welke werkgroep je wil meedoen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Kan je toch niet deelnemen, geef dan aub een seintje. Er zit een limiet op het aantal mensen dat online kan deelnemen. Zo komt je plaats vrij voor een andere deelnemer.

Vergeet niet je vrienden uit te nodigen voor het evenement op Facebook .

Meer info & inschrijven