18 jul 2021 14:00 € 14 | € 14

Ons Huis heropening barbecue

Lekker openingsfeest.

Op 13 maart 2020 kregen we het bericht dat we ons lokaal “Ons Huis” wegens corona moesten sluiten. Plots moesten we alle activiteiten annuleren.

Dankzij de versoepelingen kunnen we stilletjes aan weer het één en ander toelaten in ons lokaal. Echter, de afgelopen coronaperiode heeft ons voor extra financiële uitdagingen geplaatst. Ons Huis is geen commercieel café en geen socio-culturele vereniging. Dankzij de inzet van de hardwerkende vrijwilligers is Ons Huis de thuisbasis voor vele verenigingen. Onder andere voor Masereelfonds aktief Edegem.

Geen centje steun, wel veel kosten. 

Naast het uitblijven van enige steun vanuit de verschillende overheden en de hoognodige inkomsten blijven de kosten doorlopen. Niet enkel de vaste kosten zoals verzekeringen, belastingen, … maar ook de extra coronakosten zoals de aankoop van c02 meters, extra verluchtinginstallatie, … wegen zwaar door.

Een feest met twee goede doelen. 

Het eerste en het allerbelangrijkste is het, weliswaar volgens de dan geldende coronaregels, het samenbrengen van ons allen. Een gezellig samenzijn na een toch wel lastige periode.

Het tweede doel is het realiseren van een weliswaar beperkte winst voor Ons Huis. We hebben onze prijzen zo laag als mogelijk gehouden. Dit in de hoop dat vele kleintjes toch een grote zullen maken. Nodig daarom zo veel mogelijk uw familie, vrienden, leden…. uit.

Opgelet ! We moeten wel rekening houden met een bepaald aantal toegelaten personen (60 maximum). Schrijf u daarom snel in zodat u zeker kan deelnemen want vol = vol!!!