14 aug 2022 11:00 - 14:00 € 10 | € 12

Korte Keten Brunch

Zin in een gezellige zondagochtend tijdens de Lokerse Feestweek? Onze “Queestenbiebels” bereiden momenteel een (h)eerlijke korte keten brunch voor jullie voor met lekkers van lokale producenten.

Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

De Lokerse Queesten organiseren deze brunch met, door én voor lokale partners. We brunchen op het gezellige binnenplein van het Vagevuur (Kazernestraat 7, Lokeren). Voor een zacht prijsje  voorzien wij je bord van heerlijk lekkers. Ook een tasje koffie of thee zit voor de volwassenen in die prijs inbegrepen, wil je meer of iets anders drinken? Dan betaal je wat extra’s. En, nog meer goed nieuws: de opbrengst gaat volledig naar ’t Vagevuur en de Moazoart!

Dus, altijd al eens het overheerlijke bio desembrood van Pain Pure  willen proeven? Of, de heerlijke confituren van De Zoetebredero, frambozen van Bes en Bloem, aardbeien van ’t Grintehof, lekkers uit een potje van ANNA, vissalade van duurzame gevangen vis van Pintafish, geitenzuivel van ‘t Eikenhof, knapperige groentjes van ‘t Uilenbos, lekkere verse charcuterie van Hoeveslagerij De Vierklaver of gewoon lekkers van bakkerij Le Jeune, For Body and Soul of onze Wereldwinkel? Dan is het nu het ideale moment! Je kan ook persoonlijk kennis komen maken met enkele producenten.