03 dec 2023 13:00

Klimaatmars in Brussel

Klimaatmars in Brussel

Doe met ons mee op 3 december!


Wanneer de wereld achteruitgaat, moeten wij vooruitstappen!
Sluit je aan bij onze krachtige beweging op 3 december voor de nationale klimaatbetoging in Brussel. We starten om 13:00 uur bij Brussel-Noord.


Een Achterwaartse Stoet voor Vooruitgang

Om de urgentie van klimaatactie te benadrukken, organiseren we een unieke en symbolische mars. Onder het ritmische geluid van tromgeroffel zullen drie rijen deelnemers, allen gekleed in het zwart, een krachtig beeld vormen. Samen zullen we een ‘teloorgaande wereld’ symboliseren, een beeld dat de noodzaak voor actie onderstreept.

Visualisatie van Onze Actie

Kun je je er niets bij voorstellen? Bekijk dan ons filmpje van de slotmanifestatie van onze nationale actieweek. Let op: we vervangen de ‘wereldbol’ door een 2-dimensionaal alternatief voor praktische redenen.


Doe Met Ons Mee!

We stellen twee groepen samen, zodat deelnemers kunnen afwisselen en niet het hele parcours achteruit hoeven te lopen. We hebben jou nodig! Je hoeft niet uit Brugge te komen om deel te nemen. Iedereen, ook niet-grootouders, is van harte welkom. Onthoud: de impact van een beeld of actie wordt bepaald door het aantal deelnemers!


Sluit je aan bij onze beweging voor een betere wereld. Samen kunnen we een verschil maken!