18 dec 2021 19:00 € 5 | € 5

Uitgesteld: Kip met een slaatje en kroketjes

Omwille van de stijgende coronacijfers hebben we, om uw en onze veiligheid te waarborgen, onderstaande activiteit uitgesteld.

Van zodra er een nieuwe datum is gekend zullen wij deze hier vermelden.  
Indien gewenst houden we u via e-mail op de hoogte.
Stuur daarvoor een e-mail naar andre@masereelfonds.be.

Een traditioneel en gekend gerecht dat nog altijd heel populair is.

De aardappelkroket:
In België wordt met een kroket meestal een aardappelkroket bedoeld, die alleen uit aardappelpuree in een jasje van paneermeel bestaat. Deze kroket wordt er meestal gegeten als zetmeelproduct (ter vervanging van bijvoorbeeld aardappelen, pasta of rijst). Kroketten worden over het algemeen slechts geserveerd bij speciale gelegenheden. Ze zijn meestal langwerpig, maar er bestaan ook andere vormen, zoals ronde, of kroketten in de vorm van een dennenappel.

Koks van dienst zijn Rene en Liebeth.

Een Volxkeuken is een gezellig, gezond en goedkoop eetmoment. Het doel is simpel: mensen samenbrengen en een gezonde maaltijd aanbieden.

De prijs wordt dus laag gehouden: 5€ volwassene (met kansenpas 3€), 3€ kind tot en met 12 jaar.
Wil je op de hoogte blijven van de menu’s, surf dan naar: www.masereelfonds.be of schrijf u in in onze nieuwsbrief via een aanmeldingsmail naar andre@masereelfonds.be.

Als je komt eten moet je wel inschrijven. Dit kan tot de Donderdag voorafgaande aan de maaltijd. Je kan enkel Inschrijven via mailtje naar lisaerde.liesbeth@outlook.com of via het nummer 0471/592652.

Er is meestal een vegetarisch alternatief mogelijk (vermelden bij inschrijving).
Ben je geïnteresseerd om een handje toe te steken (afwassen, boodschappen, helpen, koken…), laat het ons dan gerust weten.

Organisatie: Masereelfonds Sint-Niklaas.