04 mei 2019 20:00

Jam & Open Mic.

Gezien de positieve reacties op de eerste editie hebben we besloten om een vervolg te breien aan de jamsessie die
afgelopen 22 december plaatsvond in den Tat.

De aanwezigen van op de eerste editie weten het al, voor nieuwkomers een korte herhaling. Het podium fungeert
als een vrijplaats: kortom alles mag en niets moet. Hoe meer genres, covers of eigen creaties aan bod komen, hoe
geslaagder de avond wordt. Hiervoor stellen wij drums, versterkers voor zowel gitaar als bas, een elektrische piano en een zanginstallatie ter beschikking. Het is dus de bedoeling om daarnaast je eigen instrument mee te brengen.

Net zoals de vorige keer voorzien we een voorprogramma om in de sfeer te komen. Na de straffe funk van Willy’s Fonk Factory en de jazz en pop van Strange Entities, is het deze keer de beurt aan Steelbox. Een kwintet dat contemporaine rock brengt en wiens voornaamste invloeden Muse, Maroon 5 en Level 42 zijn. Zij die aanwezig waren op de eerste jamsessie hebben bassist – en mede oprichter – Beau Kempeneer al aan het werk kunnen zien. Dat belooft! Daarna trekken we de boel helemaal open, samen met jullie.

Tot slot: indien u interesse heeft om zelf te komen jammen mag u steeds een mailtje sturen naar: dries.robbe@westrand.be om te vermelden welk instrument u speelt en of u al dan niet een cover wil brengen maar hiervoor andere muzikanten nodig hebt. Dit is zeker geen verplichting maar het zou ons wel
helpen om het geheel vlotter te laten verlopen.

Organisatie: Tatwala VZW, Westrand en Masereelfonds Dilbeek