27 nov 2021 19:00 € 5 | € 5

Uitgesteld: Indische kipkorma met rijst en chutney

Korma komt van het Urdu woord kormah hetgeen stoven betekent. En dat heeft weer zijn oorsprong van het Turkse woord kavurma dat in feite gekookt vlees betekent. Over het algemeen is een kurma mild van smaak en romig door het gebruik van yoghurt, kokos en cashew noten.

Chutney is een smaakmaker uit de Indiase en Pakistaanse keuken. De oorsprong van het woord chutney ligt in het Hindi-woord: चटनी, uitgesproken als caṭnī. In de landen van oorsprong wordt chutney meestal vers bereid, met wat er voor ingrediënten met een sterke smaak toevallig beschikbaar zijn.

Kok Mette zorgt voor deze heerlijke maaltijd.

Een Volxkeuken is een gezellig, gezond en goedkoop eetmoment. Het doel is simpel: mensen samenbrengen en een gezonde maaltijd aanbieden.

De prijs wordt dus laag gehouden: 5€ volwassene (met kansenpas 3€), 3€ kind tot en met 12 jaar.
Wil je op de hoogte blijven van de menu’s, surf dan naar: www.masereelfonds.be of schrijf u in in onze nieuwsbrief via een aanmeldingsmail naar andre@masereelfonds.be.

Als je komt eten moet je wel inschrijven. Dit kan tot de Donderdag voorafgaande aan de maaltijd. Je kan enkel Inschrijven via mailtje naar lisaerde.liesbeth@outlook.com of via het nummer 0471/592652.

Er is meestal een vegetarisch alternatief mogelijk (vermelden bij inschrijving).
Ben je geïnteresseerd om een handje toe te steken (afwassen, boodschappen, helpen, koken…), laat het ons dan gerust weten.

Organisatie: Masereelfonds Sint-Niklaas.