16 nov 2019 20:00

En weimar lachen – ‘Toespraak door de Minister van Agitatie’

De Minister verzorgt in samenwerking met zijn Audiovisuele Dienst een spektakel getiteld ‘En Weimar lachen!’ met als ondertitel ‘Toespraak door de Minister van Agitatie’.

De voorstelling is gelardeerd met poëzie, muziek, ontgoocheltrucs, video en ander beeldmateriaal. De Minister van Agitatie neemt u mee in de geschiedenis van zijn politiek engagement dat 40 jaar geleden begon. Het is daarmee ook de beknopte geschiedenis van de linkerzijde in Vlaanderen.

Hij verhaalt met onverholen sarcasme over de klachten die Ben Weyts, Theo Francken en andere Hoogwaardigheidsbekleders tegen hem hebben ingediend, vertelt over zijn betrokkenheid bij talloze schaamteloze acties en initiatieven, toont door Weyts en Facebook gecensureerde video’s en illustreert de manier waarop hij N-VA te kakken zette aan het Hilton Hotel en De Wever de stuipen op het lijf joeg in Borgerhout. En natuurlijk spreekt hij ook over zijn recente processen.

Hij reciteert uit eigen werk, gedichten en dagboekfragmenten en overloopt de Geschiedenis van het Anarchisme in het Industriestadje Antwerpen op het Einde van de Twintigste Eeuw.

Organisatie: Masereelfonds Dilbeek en Den Tat.