Deze maand serveren we jullie Lecsó, een van de meest populaire Hongaarse gerechten. Het is een soort groentenragout met tomaten, paprika’s, uien en paprikapoeder. Deze Hongaarse klassieker kan als bijgerecht maar ook als hoofdgerecht opgediend worden. In Duitsland kan het zelfs per glas worden gekocht, om te serveren bij rijst, aardappelen of gegrilde groenten.
Een Volxkeuken is een gezellig, gezond en goedkoop eetmoment. Het doel is simpel: mensen samenbrengen en een gezonde maaltijd aanbieden.
De prijs wordt dus laag gehouden: €7 per volwassene (met kansenpas €5), €5 per kind tot en met 12 jaar.
Kinderen tot 6 jaar gratis.
Als je komt eten moet je wel inschrijven. Dit kan tot de donderdag voorafgaande aan de maaltijd.
Vegetarisch alternatief mogelijk.
Inschrijven:
Voor meer info of vragen kan je terecht bij lisaerde.liesbeth@outlook.com of via het nummer 0471/592652 .
Ben je geïnteresseerd om een handje toe te steken (afwassen, boodschappen, helpen, koken…), laat het ons dan gerust weten.
De volxkeuken is een maandelijks evenement (niet in december). Noteer dus naast 23 september ook alvast volgende data in je agenda voor dit gezellig samenzijn: 14 oktober, 25 november en 13 januari (2024).
Organisatie: Masereelfonds Sint-Niklaas.