27 apr 2024 18:30 - 20:00 € 3 | € 3

De levende planeet: Turnhouts Vennengebied

Tijd om je wandelschoenen aan te trekken en je zintuigen te openen voor een onvergetelijke ontdekkingsreis door de verborgen geschiedenis van onze planeet.

Stel je voor: elke stap voert je mee door de miljoenen jaren evolutie van de aarde vanaf haar ontstaan tot het heden. Elke stap brengt je dichter bij het begrijpen van de wonderen en mysteries van het leven op aarde. Je zult je verwonderen over de oeroude bouwstenen van het leven en je verbazen over de complexiteit van de natuurlijke processen die onze wereld vormen.

Dat is wat deze Wandeling De Levende Planeet onder leiding van gids Pieter Lievens jou biedt. Een unieke kans om je te verdiepen in de diepere betekenis van ons bestaan, onze plaats in het universum en de eeuwige dans van tijd en leven. Dit is een ervaring die je perspectief voor altijd zal veranderen.

Wacht niet langer! Schrijf jouw vriendengroep, je gezin of vereniging vandaag nog in voor de Wandeling van de Levende Planeet en laat je meevoeren op een reis waarin elk moment een nieuw hoofdstuk onthult in het verhaal van ons bestaan.

Na de wandeling is er in de Klein Engelandhoeve kans tot nabespreking.