25 jun 2020 20:00 - 25 jun 2020

Colora live – Dr Yesca meets Dee dub & MizkaoZ

COLORA FESTIVAL
in tijden van corona
_____________________________

Onze gratis caféconcerten en andere activiteiten liggen dan wel stil, we kunnen alsnog zorgen voor een hartverwarmend online programma, Colora live.

Vanaf donderdag 21 mei zullen we elke donderdag live online optredens organiseren.
Colora live brengt jullie een zeer divers programma, uitgewerkt in samenspraak met onze partners.

Aan de hand van deze performances blijven we in deze moeilijke tijden lokale en bovenlokale artiesten steunen.
______________________________

COLORA live deel 6
LAATSTE DEEL
met
——————————–
20u-20u30:
DR YESCA meets DEE DUB
(Mexico)

SEU aka Dr Yesca (Jorge Moran) is een muzikant en oprichter van het muzikale reggae-funk-project “PACHEDUB COLLECTIVE”. Seu is radioproducent en cultureel manager met meer dan 10 jaar ervaring in de Mexicaanse muziekscene. Als zanger en liedjesschrijver, geboren op 2 juli 1988 in Querétaro, klaar om zijn eerste soloalbum uit te brengen. Hij speelde in verschillende delen van México zoals Quintana Roo, Oaxaca, Chiapas, Jalisco, Guanajuato en Mexico City, maar ook over de hele wereld: Duitsland, Ierland, Spanje en Canada. Met 3 albums van Pachedub Collective en met verschillende muzikale ensembles SEU probeert reggae te combineren met andere genres zoals funk, soul en een verscheidenheid aan Mexicaanse populaire muziek zoals de bolero.

Voor de 6e en laatste sessie van Colora live zal Dr Yesca samen met Dee Dub optreden voor een flitsende live cross over dub sessie rechtstreeks vanuit Mexico.

————————————-
en

20u30-21u30:
MizkaoZ
Fire & Dance
+Battery-

MizkaoZ brengt een spectaculaire live vuur- en dansshow, begeleid door een drum & bass dj-set.

+Battery- uit Hasselt is geen onbekende. Sinds jong geobsedeerd door alles wat hard en snel gaat, begon het al vroeg met drummen van alle soorten genres met een voorkeur voor het stevigere werk. Met zijn roots in metal muziek was zijn weapon of choice dan ook drum and bass. Zijn energieke stijl was ongeëvenaard en dit zorgde voor een blitzkrieg in de Belgische drum and bass scene en kon hij rekenen op een zeer loyale fanbase. Al dat harde werk en toewijding heeft geloond want hij won de grootste DJ contest van Limburg op LIMBOMANIA en the rest is history. Later kreeg hij de kans om met een studiebeurs naar New York te trekken en met glans af te studeren. Je hebt hem vast en zeker al eens bezig gezien op podia zoals Tomorrowland, Laundry day, Dour Festival, Springtime, Studio Brussel en hij speelde zelfs tot in Webster Hall New York. Later werd hij aangesteld als vervanger voor de drummer van Pendulum in de live band van DJ FRESH. Get ready om geserveerd te worden met een skillful dj mix waar verscheidene dnb genres aan bod zullen komen en hij jou meeneemt op een reis door het electronische muziek landschap.

Blink jullie dansschoenen al maar op.
We gaan er een feestje van maken.
_______________

Live te bekijken via Facebook.
Achteraf eveneens beschikbaar op YouTube.
_______________

Colora live, net zoals Colora Festival, een organisatie van het Masereelfonds en Oxfam-Wereldwinkels regio Leuven. Met dank aan onze partners Cirkus in Beweging, Internationaal Comité vzw, Darna (Vlaams Marokkaans Culturenhuis), Café Libertad, Café Blauwe Kater, Café De Reynaert & Urban Woorden.

In samenwerking en met de steun van Stad Leuven.