21 mei 2022 19:00 € 5 | € 5

Pastel de choclo – Chileense Maïspastei.

Pastel de choclo (“maïstaart” of “maïscake“) is een Zuid-Amerikaans gerecht gemaakt van suikermaïs of choclo. Het is vergelijkbaar met de pastel de elote gevonden in de Mexicaanse keuken en met de Engelse maïspudding. De vulling bevat meestal gehaktkiprozijnenzwarte olijvenuien of plakjes hardgekookt ei[1]

Het is een eenvoudig Chileens arme mensen gerecht dat heel voedzaam is.

Kok Karin zorgt voor deze heerlijke maaltijd.

Een Volxkeuken is een gezellig, gezond en goedkoop eetmoment. Het doel is simpel: mensen samenbrengen en een gezonde maaltijd aanbieden.

De prijs wordt dus laag gehouden: €5 volwassene (met kansenpas €3), €3 kind tot en met 12 jaar.
Wil je op de hoogte blijven van de menu’s, surf dan naar: www.masereelfonds.be .

Als je komt eten moet je wel inschrijven. Dit kan tot de Donderdag voorafgaande aan de maaltijd.
Er is meestal een vegetarisch alternatief mogelijk.

Inschrijven: Volxkeuken – (tickly.be)

Voor meer info of vragen kan je terecht bij lisaerde.liesbeth@outlook.com of via het nummer 0471/592652 .

Ben je geïnteresseerd om een handje toe te steken (afwassen, boodschappen, helpen, koken…), laat het ons dan gerust weten.

Organisatie: Masereelfonds Sint-Niklaas.