22 sep 2018 16:00 - 22:00 € 7 | € 7

Kick-off Campagne Migratie – Optreden Marhaba

#AllemaalMensen onderweg naar beter

Optreden van Marhaba om 19:30. 

Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, ongelijkheid, klimaatverandering… Oorzaken waar o.a. 11 11 11 elke dag aan werken. Daarom staat ook dit jaar de campagne in het teken van migratie en vluchtelingen.

De campagne wordt  gelanceerd op zaterdag 22 september in de Bijloke in Gent. Je bent welkom vanaf 16 uur om te luisteren naar de ambitieuze campagneplannen. Professor Dirk Geldof zal spreken over diversiteit en populisme, gevolgd door de voorstelling van een nieuw onderzoek in samenwerking met KUL en UGent over politieke beeldvorming inzake migratie. Erna volgt een interview met Mohammed El Bachiri, auteur van het boek ‘Jihad van de liefde’. Astronaute zorgt voor muzikale intermezzo’s. Ten slotte spreekt ook Yasmien Naciri, veelgevraagde studiogast bij onder andere Radio 1, De afspraak en MNM en columniste bij De Morgen. Ze zal ons ongetwijfeld verrassen met haar scherpe blik, net zoals in haar in boek ‘Wij nemen het heft in handen’. Karine Claassen zorgt als moderator voor een goede presentatie. Je kent haar van haar reportages voor Koppen, Terzake en De Afspraak.

We voorzien lekker eten. Als afsluiter volgt er een optreden van Marhaba, een mix van muzikaal talent en klanken uit alle windstreken, georganiseerd door het Masereelfonds.

Voor 7 euro kom je naar de kick-off, eet je een broodje, nuttig je twee drankjes en dans je mee met Marhaba.
Inschrijven doe je hier 11.be/kickoff

Als lid kan u zich via deze weg inschrijven, mail ann-sophie@masereelfonds.be

Meer info: https://www.facebook.com/events/1815087815242941/?active_tab=about

Tot dan!

Locatie
Muziekcentrum De Bijloke

Godhuizenlaan 2
9000 Gent

Praktische informatie

PRAKTISCH

Het volledige programma kan je binnenkort vinden op 11.be/kickoff

Optreden Marhaba start om 19:30

Reserveren via 11.be/kickoff, betalen doe je aan de kassa