07 okt 2017 16:00 - 00:00

Ish nodigt uit

Evenement rond Ish Ai Hammou, de stadsambassadeur van Vilvoorde

Op 5 mei 2017 werd Ish Ait Hamou stadsambassadeur van Vilvoorde. Geïnspireerd door het Festival van de Gelijkheid in Gent nodigt Ish daarom samen met de stad Vilvoorde en Curieusmensen uit die hem inspireren en naar wiens verhaal hij razend benieuwd is. Rachida Lamrabet, Joke Van Leeuwen, Othman El Hammouchi, Bruno Vanobbergen, Yasmien Naciri en nog vele anderen palmen de Kruitfabriek in. Vlij je neer in een sofa voor een gezellige avond vol boeiende gesprekken.

Kom luisteren naar een panelgesprek en twee festivalbabbels. Over opgroeien en onderwijs. Over hoe verleden, heden en toekomst verweven zijn, maar hoe we ze ook zelf in handen kunnen nemen. Over kleine geschiedenissen en over generaties. Over vrijheid.

Tussen al het babbelen door kan je ook genieten van een heerlijke maaltijd, een drankje aan de bar, een boekenstand en een inspirerende foto-expo van 1001 Schakels. Afsluiten doen we met de jazzy stem van singer-songwriter Anysa.

Info en inschrijven (gewenst, niet verplicht): www.gelijkheidontour.be

Deze activitieit kwam tot stand i.s.m. stad Vilvoorde, Curieus, 1001 Schakels, de Patch madammekes en het Vermeylenfonds