07 nov 2017 20:00 - 00:00

Graailand On Tour – Oostende

Graailand toont de sprankeling van het sociaal verzet, stelt de New Kids In Town voor, en offreert een politiek van hoop.

Boekvoorstelling en sofagesprek met Peter Mertens en sprekers uit het middenveld en de vakbonden, opgeluisterd met een streepje muziek en comedy.

De elite graait, grabbelt en grijpt als nooit tevoren. Ongestraft verstoppen miljonairs en multinationals miljarden euro’s in postbusbedrijven en belastingparadijzen. Overbetaalde politici walsen ongestoord de draaideur door tussen politiek en grootbedrijf. Wat crisis?
Ondertussen vloeit het verse geld naar nieuwe speculatieve zeepbellen, tot de bubbels barsten. Hoe meer ellende de graaiers zaaien, hoe meer opstand ze oogsten tegen de elites. Peter Mertens gooit geen steen in de kikkerpoel, maar meteen een hele muur. Graailand biedt een alternatief voor de profeten van de angst, zoals Trump, Le Pen en Wilders.

Deuren gaan open om 19:30u, de lezing begint om 20:00u. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven is verplicht via www.epo.be/graailandinoostende

Deze activiteit kwam tot stand i.s.m. Volkshogeschool Oostende, Uitgeverij Epo, vzw Het Baken, Klein Verhaal, ACOD TBM, ACV en ABVV West-Vlaanderen