15 dec 2018 10:00 - 15 dec 2018

Kerstmarkt is geannuleerd wegens wegenwerken !

Beste kerstmarkt bezoekers

Kort geleden hebben we, toevallig via een Facebook post, ontdekt dat er grote werkzaamheden, ter hoogte van ons lokaal “Ons Huis” in de Drie Eikenstraat, zullen doorgaan.

Met het Masereelfonds aktief Edegem streven we ernaar dat al onze activiteiten zo optimaal als mogelijk doorgaan. Het organiseren van een kerstmarkt vraagt naast een financiële inspanning ook veel tijd en energie van onze vrijwilligers en standhouders. Onze standhouders verlangen, volgens ons zeer terecht, een aanvaardbaar aantal bezoekers. Omdat we vermoeden dat de opkomst, door de werkzaamheden niet optimaal zal zijn, hebben we besloten om dit jaar de kerstmarkt te annuleren. Weet dat dit voor ons een zware beslissing is.

We hebben alle begrip voor het gegeven dat wegwerkzaamheden nodig zijn. We betreuren het wel dat het gemeentebestuur ons, ondanks dat de datum van onze kerstmarkt al heel lang bekend is, niet tijdig geïnformeerd heeft. Ondanks de goede wil, ondersteuning en inzet vanuit het gemeentepersoneel om ons een zo goed als mogelijke oplossing te bieden heeft onze beslissing niet kunnen veranderen.

Hierbij nodigen wij iedereen alvast uit voor onze kerstmarkt volgend jaar. Deze zal doorgaan op zaterdag 14 december 2019 van 10u00 tot 18u00 – Drie Eikenstraat 65 – 2650 Edegem.