26 mei 2024 11:00

Gratis Aperitiefconcert met Joan Peiró Aznar & Lies Hendrixdoor

Het Meeslepende Duo: Joan Peiró Aznar & Lies Hendrix

Een Unieke Fusie van Traditionele Muziek en Poëzie

Ontdek de dynamische en vloeiende muziek van het duo bestaande uit gitarist en zanger Joan Peiró Aznar en de Vlaamse Lies Hendrix op diatonische accordeon. Hun muziek is als water: veelzijdig, steeds in beweging, en rijk aan emoties.

Water als Inspiratie

Net als water dat morst, bevriest, kookt en stroomt, brengen Lies en Joan een muzikale ervaring die even dynamisch en veranderlijk is. Hun samenspel creëert een intieme dialoog tussen bescheiden en oprechte collega’s, waarbij elke noot en akkoord een eigen verhaal vertelt.

Noninó: Een Hulde aan Cultuur en Traditie

Hun nieuwste project, Noninó, is een ode aan het land van Joan’s jeugd en de plek waar Lies verwelkomd werd. Dit project haalt inspiratie uit de populaire cultuur en combineert Joan’s flamenco en manouchejazz met Lies’ folk- en musettemuziek. Samen brengen zij een kleurrijk palet van dansen en muzikale stijlen, variërend van havanera’s tot slaapliedjes.

Een Harmonieuze Samensmelting

De muziek van het duo zweeft tussen moderne harmonie en de traditionele muziek, verrijkt met improvisatie en gezongen poëzie. Het is een unieke mix die zowel moderne als traditionele elementen omarmt, perfect voor liefhebbers van authentieke en vernieuwende muzikale ervaringen.