20 nov 2021 19:30 € 25 | € 29

Ecologisch badzout, hoofdpijnroller en vlekkenspray.

Ecologisch baden:
Tijdens de koude winterdagen is het nemen van een lekker en ontspannend warm bad een grote must. Ondertussen weten we het allemaal, een bad nemen is niet zo ecologisch en we moeten het niet elke dag doen, maar af en toe is het zeker welkom. Het is ontspannend en goed voor je huid als je er de gepaste ingrediënten in doet.

Badzout vindt je in alle kleuren en geuren in zowat alle winkels en supermarkten. Ecologisch is het meestal niet. Badzout zelf maken is héél gemakkelijk, goedkoper en milieuvriendelijker.

Het moeilijkste is het kiezen van de essentiële olie. In deze workshop leer je hoe je zelf je badzout kan maken en we helpen je met de juiste ingrediënten.

Ecologisch vlekken verwijderen:
Reguliere producten om je huis te poetsen zitten vol chemische stoffen die je hormonen uit balans brengen. Daarnaast kunnen ze je huid irriteren en het inademen ervan is niet gezond. Doordat schadelijke stoffen in de waterzuiveringsinstallaties achterblijven vervuilen reguliere schoonmaakproducten het oppervlaktewater.

Genoeg redenen om te kiezen voor het duurzaam poetsen van je huis! In deze workshop leer je hoe je een vlekkenspray kan maken die goed is voor u en voor het milieu. Wij zorgen alvast voor de juiste ingrediënten.

Ecologisch je hoofdpijn verminderen:                                                 
Hoofdpijn, al te vaak nemen we snel een pijnstiller. Wat als je door een combinatie van verschillende etherische oliën en ontspanning nu eens een pijnstiller minder zou kunnen nemen?  De roller die we in deze workshop gaan maken zal je helpen bij de ongemakkelijke hoofdpijnklachten. Het bevat oliën die ontspannen, ontprikkelen, ondersteunen bij pijn en ontstekingswerende werking hebben. Deze roller vervangt je medicatie niet. Het kan je wel helpen zodat je minder medicatie moet nemen.

Drie volwaardige producten:
Je hoeft zelf nergens voor te zorgen. Naast de vakkundige uitleg en ondersteuning krijg je drie volwaardige producten.

Inschrijven:
Inschrijven is bevestigd na betaling op rekeningnummer BE90 0019 1116 5132 met melding workshop 20/11 + naam.

Masereelfonds leden betalen slechts €25 ipv €29. Vermeld uw volledige naam en MF lid mee op de overschrijving.
Meer info: Workshop 20/11/2021 – https://www.oilsandhome.com/

Organisatie: Oils&Home, Masereelfonds aktief Edegem en Viva.