13 jun 2022 20:00

Dalende koopkracht, stijgende winsten… Een gefundeerde oproep om op 20 juni te manifesteren!

Ons introductiefilmpje.

Maandag 20 juni manifesteren de vakbonden in Brussel om uw koopkracht te verdedigen en een herziening van de loonnormwet te eisen.

Precies een week voordien kan u op Facebook kijken naar een reportage van met Raf De Weerdt (federaal secretaris ABVV), Marc Leemans (voorzitter ACV), Anniek Bollen (delegee ACV – Carrefour) en Bart auwels (delegee ABVV – Capsugel).

De vakbondsactie komt geen dag te laat.
Mensen liggen wakker van de galopperende prijzen. Een gemiddeld gezin kijkt nu al aan tegen een maandelijkse energiefactuur net geen 500 euro. De voedselbanken kunnen niet meer volgen. Sommige werknemers slapen in hun auto omdat ze hun rit van thuis naar het werk niet meer kunnen betalen. En dat allemaal in het rijke België.

Het gemeenschappelijk vakbondsfront roept jou op om mee de straat op te gaan. Voor een eerlijke sociale-ecologische herverdeling van de rijkdom, voor vrije loononderhandelingen en voor vrede.

Organisatie: Stream Media, Masereelfonds Antwerpen  – werkgroep sociale tegenmacht – Epo uitgeverij, Hart boven Hard Antwerpen en De Wereld Morgen.